Για την καλύτερη επιλογή στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, η i-rentavan αποτελεί… «μονόδρομο» αφού διαθέτει τις πιο ιδανικές λύσεις σε άκρως συμφέρουσες τιμές.

Με στόχο πάντα την άριστη εξυπηρέτηση, διαθέτει στόλο με καινούργια φορτηγά van τα οποία υποβάλλονται σε συχνούς τεχνικούς ελέγχους και απολυμάνσεις για κορωνοϊό.

Παράλληλα η i-rentavan διαθέτει καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

Αν λοιπόν ψάχνετε για ενοικίαση φορτηγού van με κλειστή καρότσα, η i-rentavan έχει την κατάλληλη πρόταση για εσάς.

Το Ford Transit L2H2, με την μεγάλη του πορεία στον χώρο της αυτοκίνησης και των μεταφορών, αποτελεί μία έξυπνη επιλογή για τις μεταφορές σας, είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας.

Μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι και 1.000 κιλά ενώ η καρότσα (διαστάσεις: Μ: 2.80 – Π: 1.80 – Υ: 1.80) διαθέτει τον απαραίτητο χώρο για να χωρέσει σχεδόν… οτιδήποτε. Το γεγονός πως η καρότσα είναι κλειστή διασφαλίζει πως τα αντικείμενα που μεταφέρει θα είναι προστατευμένα από τυχόν κακές καιρικές συνθήκες.

Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε μετακομίσεις, οικοδομικές εργασίες ή το εμπόριο θα εκτιμήσουν τις δυνατότητες του Ford Transit.

Το Transit έχει κινητήρα diesel 2,2 λίτρων ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι τριθέσιο, διαθέτει κλιματισμό ενώ η καρότσα έχει τρεις πόρτες, ώστε οι φορτοεκφορτώσεις να γίνονται χωρίς εμπόδια.

Για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, επιλέξτε την i-rentavan, νοικιάστε το Ford Transit για… μεγάλες μεταφορές.