Η i-rentavan, η οποία δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις φορτηγών στη Θεσσαλονίκη, έχει τις ιδανικές λύσεις για όσους αναζητούν μίσθωση φορτηγού.

Διαθέτοντας μικρά και μεσαία φορτηγά, μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών.

Σε περίπτωση που θέλετε να νοικιάσετε ένα μικρό φορτηγό για ευελιξία στις μεταφορές, η i-rentavan έχει την κατάλληλη λύση.

Το Dacia Dokker είναι ένα ευρύχωρο κλειστό van, το οποίο κάνει τις μεταφορές παιχνιδάκι και αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές στην ενοικίαση επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Το εσωτερικό του είναι αρκετά ποιοτικό, ενώ οι διαστάσεις του κάνουν το παρκάρισμα πιο εύκολο, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται περισσότερο χώρο από ένα επιβατικό ΙΧ.

Η καρότσα του είναι αρκετά μεγάλη προκειμένου να τη φορτώσετε με ό,τι χρειάζεστε για τις μεταφορές σας. Μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο έως 600 κιλά, ενώ οι διαστάσεις της καρότσας (Μ: 1.70 – Π: 1.20 – Υ: 1.20), προσφέρουν τον απαραίτητο χώρο για τη μεταφορά και πιο ογκωδών αντικειμένων.

Το Dacia Dokker διαθέτει κλιματισμό και ραδιόφωνο που συνδέεται με Bluetooth, έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο.

Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4,2lt/100χλμ), το καθιστά έναν οικονομικό σύμμαχο στις μεταφορές.

Επιλέγοντας την i-rentavan για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να μισθώσετε το Dacia Dokker άμεσα και να κάνετε τις μεταφορές με οικονομία, άνεση και ευελιξία.