Η i-rentavan η οποία δραστηριοποιείται στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, έχει τις κατάλληλες προτάσεις για κάθε είδους ανάγκη.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί την ενοικίαση επαγγελματικού van ψυγείου για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα για μεταφορές ευπαθών αντικειμένων, η i-rentavan έχει την ιδανική πρόταση.

Το Citroen Jumper, με τη μεγάλη του καρότσα, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εκείνον που θέλει να μεταφέρει πολλά και μεγάλα ευπαθή προϊόντα και να καλύψει τις ανάγκες είτε ιδιώτη είτε επαγγελματία.

Το Citroen Jumper μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 1.300 κιλών. Αυτό, σε συνδυασμό με τις διαστάσεις της καρότσας (Μ: 3.12 – Π: 1,87 Υ: 1,93), λύνει τα χέρια στον υποψήφιο οδηγό του, αφού μπορεί να μεταφέρει σχεδόν τα πάντα.

Το συγκεκριμένο επαγγελματικό van ψυγείο διαθέτει ελεγχόμενη θερμοκρασία έτσι ώστε ο οδηγός του να μπορεί να τη ρυθμίσει κατάλληλα ανάλογα με τα προϊόντα που μεταφέρει.

Επιπλέον, οι μεγάλες του διαστάσεις διευκολύνουν τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων για εξοικονόμηση χρόνου αλλά και χρήματος.

Η έκδοση που διαθέτει η i-rentavan είναι τριθέσια και είναι εξοπλισμένη με κλιματισμό και ραδιόφωνο.

Για όποιον λοιπόν αναζητά ενοικίαση επαγγελματικού van ψυγείου στη Θεσσαλονίκη για να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες ευπαθών προϊόντων, η i-rentavan διαθέτει άμεσα για ενοικίαση το van ψυγείο Citroen Jumper, ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο που είναι άξιος συνεργάτης στις μεταφορές.