Η i-rentavan, εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, έχει λύσεις για όλες τις απαιτήσεις στον τομέα των μεταφορών, για επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες.

Αποτελεί κοινό μυστικό πως μία από τις πιο κουραστικές διαδικασίες στις μεταφορές αποτελεί η φόρτωση και η εκφόρτωση των αντικειμένων.

Επιλέγοντας την i-rentavan για ενοικίαση επαγγελματικού φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, η φορτοεκφόρτωση θα γίνει μια απλή διαδικασία, αφού η εταιρεία διαθέτει την ιδανική λύση.

Στην i-rentavan ο πελάτης μπορεί να μισθώσει το επαγγελματικό φορτηγό Citroen Jumper με υδραυλική πίσω πόρτα, κοινώς ράμπα, έτσι ώστε η φόρτωση και η εκφόρτωση ογκωδών αντικειμένων να γίνεται απλή και εύκολη.

Με την υδραυλική ράμπα, η φορτοεκφόρτωση της καρότσας απαιτεί λιγότερο κόπο και χρόνο, γεγονός που σημαίνει πως οι μεταφορές γίνονται πιο γρήγορα και ενδεχομένως και πιο οικονομικά..

Το Citroen Jumper μπορεί να μεταφέρει μέχρι 1.200 κιλά φορτίο. Οι διαστάσεις της καρότσας (Μ: 3,60 Π: 2.00) δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς ψηλών ή ογκωδών αντικειμένων.

Η υδραυλική ράμπα με την οποία εξοπλίζεται το Citroen Jumper μπορεί να σηκώσει μέχρι 500 kg.

Το Citroen Jumper με την υδραυλική ράμπα διατίθεται με κινητήρα diesel 2.200 κ.εκ και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, έτσι ώστε να μπορεί με άνεση να μεταφέρει τα 1.200 φορτίου χωρίς να δυσκολεύεται.

Επιλέξτε την i-rentavan για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, μισθώστε το Citroen Jumper με υδραυλική ράμπα και κάντε τις μεταφορές σας εύκολα και οικονομικά!