Η i-rentavan, η οποία είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Διαθέτοντας έναν μεγάλο στόλο από καινούργια και άρτια συντηρημένα ελαφρά φορτηγά, καλύπτει όλες τις ανάγκες ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών στις μεταφορές

Αν λοιπόν επιθυμείτε την ενοικίαση αγροτικού 4×4 pick up στη Θεσσαλονίκη, η i-rentavan έχει τη λύση.

Το όνομα αυτής; Toyota Hilux, ένα από τα πιο αξιόπιστα και δυνατά pick up 4x4 της αγοράς, το οποίο μπορείτε να μισθώσετε από την i-rentavan.

Η i-rentavan διαθέτει την ημικάμπινη έκδοση του κορυφαίου pick up. Μπορεί να μεταφέρει με άνεση έως και 5 άτομα μαζί με τον οδηγό, ενώ διαθέτει μεγάλη καρότσα έτσι ώστε να μεταφέρει ικανή ποσότητα φορτίου.

Το Toyota Hilux μπορεί να μεταφέρει με άνεση φορτίο ενός τόνου και να ρυμουλκήσει βάρος 3,5 τόνων.

Με το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης που διαθέτει, υπόσχεται να μην κολλήσει πουθενά, ακόμη κι αν φορτωθεί με το μέγιστο δυνατό βάρος.

Η i-rentavan διαθέτει την πετρελαιοκίνητη έκδοση του Toyota Hilux. Διαθέτει κλιματισμό και ραδιόφωνο το οποίο υποστηρίζει τη σύνδεση με Bluetooth.

Επιλέξτε την i-rentavan για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, μισθώστε το Toyota Hilux και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του θηριώδους αγροτικού pick up 4x4.