Η i-rentavan είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την ενοικίαση φορτηγών στη Θεσσαλονίκη.

Διαθέτοντας έναν μεγάλο στόλο από καινούργια οχήματα, προσφέρει λύσεις για όλες τις ανάγκες που έχουν ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για ενοικίαση αγροτικού 4x4 pick up στη Θεσσαλονίκη, η i-rentavan έχει την ιδανική πρόταση για εσάς.

Το Ford Ranger, ένα από τα πιο δυνατά pick up, το οποίο κάνει τα πάντα και πάει παντού.

Το Ford Ranger είναι ένα ημικάμπινο pick up, το οποίο μπορεί να μεταφέρει άνετα έως 5 άτομα μαζί με τον οδηγό, ενώ η καρότσα του είναι αρκετά μεγάλη προκειμένου να μεταφέρει φορτίο.

Το συγκεκριμένο pick up μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι 1.200 κιλά και να ρυμουλκήσει βάρος 3,5 τόνων. Ακόμη και αν φορτωθεί στο μέγιστο δυνατό, η τετρακίνηση που διαθέτει εγγυάται πως μπορεί να κινηθεί άνετα τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα.

Είναι εφοδιασμένο με κινητήρα diesel έτσι ώστε οι μεταφορές να γίνονται με οικονομία. Διαθέτει κλιματισμό και κονσόλα στο ταμπλό η οποία συνδέεται με Bluetooth.

Επιλέγοντας την i-rentavan για ενοικίαση επαγγελματικού αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να μισθώσετε το Ford Ranger προκειμένου να μεταφέρετε ό,τι θέλετε και όπου θέλετε.