Με την i-rentavan, η οποία δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις φορτηγών στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις που ψάχνετε στο κομμάτι των μεταφορών.

Ο στόλος των καινούργιων οχημάτων της i-rentavan σας προσφέρει πολλές επιλογές έτσι ώστε να βρείτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αν επιθυμείτε την ενοικίαση φορτηγού με καρότσα και τέντα σε αυτή, η i-rentavan έχει την κατάλληλη πρόταση.

Ειδικότερα, η εταιρεία διαθέτει προς μίσθωση το Citroen Jumper με τέντα στην καρότσα.

Το συγκεκριμένο van διαθέτει αρκετά μεγάλη καρότσα (Μ:3,80μ Π:2,00μ) ενώ με την τέντα το ύψος στον χώρο της καρότσας φτάνει τα 2,05μ. Το ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 1.200 κιλά.

Έτσι το Citroen Jumper δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς μεγάλων και ογκωδών αντικειμένων χωρίς να τίθεται ζήτημα χωρητικότητας.

Επιπλέον, η τέντα εξασφαλίζει πως τα αντικείμενα που θα μεταφερθούν θα είναι ασφαλή από μια ξαφνική βροχόπτωση ή από τον αέρα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Το Citroen Jumper είναι πετρελαιοκίνητο, κάτι που σημαίνει οικονομία στις μεταφορές. Η καμπίνα του χωράει τρία άτομα ενώ είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό.

Επιλέγοντας την i-rentavan για ενοικίαση επαγγελματικού van στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να μισθώσετε το Citroen Jumper προκειμένου να μεταφέρετε με ασφάλεια τα αντικείμενα που θέλετε.