Η i-rentavan, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στις ενοικιάσεις φορτηγών στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιεί στα οχήματα του στόλου της το Diesel Avio Double Filtered της ΕΚΟ.

Το Diesel Avio Double Filtered, το οποίο προέκυψε μέσα από τη συνεργασία της ΕΚΟ με μια εκ των κορυφαίων εταιρειών χημικών παγκοσμίως, αποτελεί την ιδανική επιλογή για πετρελαιοκινητήρες.

Με τη χρήση καινοτομίας από τον χώρο των αεροσκαφών, το Diesel Avio δίνει μέγιστη απόδοση αλλά και απόλυτη καθαρότητα, αφού εφαρμόζεται η τεχνολογία φίλτρων για καύσιμα που χρησιμοποιούνται για αεροσκάφη.

Το φιλτράρισμα του καυσίμου και τα πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας που ενσωματώνει, έχουν ως αποτέλεσμα ένα καύσιμο με πολλαπλά οφέλη. Μεγαλύτερη επιτάχυνση, μείωση θορύβων και μηδενική απώλεια ισχύος του κινητήρα σε όλες τις στροφές λειτουργίας του είναι μερικά από αυτά.

Επιπλέον, με τη χρήση του Diesel Avio Double Filtered, ο κινητήρας παραμένει καθαρός και έτσι επιτυγχάνεται η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Πώς λειτουργεί το Avio Filter

Το Avio Filter είναι εγκατεστημένο αμέσως πριν τις αντλίες καυσίμου. Αποτελεί ένα προηγμένο τεχνολογικά φίλτρο, το οποίο απομακρύνει σκουριά, σωματίδια και νερό από το καύσιμο, προσφέροντας έτσι καθαρότητα καυσίμου ανάλογη με εκείνη των αεροσκαφών.

Το νέο DIESEL Avio της ΕΚΟ, ένα καύσιμο υψηλής απόδοσης και καθαρότητας, είναι ιδανικό για κινητήρες Diesel τελευταίας τεχνολογίας EURO 5 & EURO 6 και για επαγγελματικά φορτηγά με κινητήρες πετρελαίου

Η i-rentavan, η καλύτερη επιλογή στην ενοικίαση φορτηγών στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο το Diesel Avio Double Filtered της ΕΚΟ στα οχήματα του στόλου της προκειμένου να τα διατηρεί σε άριστη κατάσταση.