Η i-rentavan, η οποία δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις φορτηγών στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στο κομμάτι των μεταφορών.

Ο στόλος της i-rentavan διαθέτει ολοκαίνουργια αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας, προκειμένου να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Σε περίπτωση που θέλετε να νοικιάσετε έναν μεγάλο van για μεταφορές, η i-rentavan έχει για εσάς την ιδανική πρόταση.

Το Peugeot Boxer L1 H2, το οποίο μπορείτε να νοικιάσετε από την i-rentavan, αποτελεί μία από τις πλέον κορυφαίες επιλογές στην ενοικίαση επαγγελματικού van.

Διαθέτοντας μεγάλη κλειστή καρότσα, μπορεί να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες αντικειμένων, χωρίς να κινδυνεύουν από μια πιθανή βροχόπτωση.

Οι διαστάσεις της καρότσας (Μ: 3.00 – Π: 1.85 – Υ: 1.95) σε συνδυασμό με το ότι το Boxer μπορεί να μεταφέρει φορτίου μέχρι και ενός τόνου, σημαίνουν πως μπορείτε να μεταφέρετε σχεδόν τα πάντα με το συγκεκριμένο van, ενώ σε μια μετακόμιση χωράει σχεδόν… όλο το νοικοκυριό.

Παράλληλα, στην οροφή της καρότσας προσαρμόζεται σχάρα, έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε και εκεί όσα τυχόν δεν χωρέσουν εντός της καρότσας.

Το Peugeot Boxer L1 H2 είναι εφοδιασμένο με κινητήρα diesel. Διαθέτει air condition και ραδιόφωνο το οποίο συνδέεται με Bluetooth.

Επιλέγοντας την i-rentavan για ενοικίαση επαγγελματικού van στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επιλέξετε το Peugeot Boxer L1 H2 έτσι ώστε να μην έχετε θέμα χώρου στις μεταφορές σας.