Ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη απο την i-rentavan

Η i-rentavan, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει ιδανικές λύσεις για όλες τις ανάγκες επαγγελματιών και ιδιωτών στις μεταφορές, στις καλύτερες τιμές.

Απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς, η i-rentavan είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στα «θέλω» και των πιο απαιτητικών και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στην ενοικίαση επαγγελματικού φορτηγού.

Στον στόλο της i-rentavan ο πελάτης μπορεί να βρει καινούργια φορτηγά ανοιχτού ή κλειστού τύπου, φορτηγά ψυγεία, φορτηγά με γερανό ή υδραυλική ράμπα, αγροτικά pick up 4x4 καθώς και mini van 7θέσια ή mini van 9θεσια.

Τα οχήματα της i-rentavan υποβάλλονται σε τεχνικούς ελέγχους ανά τακτά χρονικά διαστήματα και παραδίδονται στον πελάτη μετά από καθαρισμό αλλά και απολύμανση για τον κορωνοϊό.

Η εταιρεία διαθέτει έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο φροντίζει για την άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, η i-rentavan αποτελεί μονόδρομο, αφού προσφέρει καινούρια οχήματα σε οικονομικές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση αλλά και πολλές επιλογές ως προς τον χρόνο μίσθωσης.

Επικοινωνήστε τώρα με την i-rentavan πατώντας ΕΔΩ