Με την i-rentavan, η ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη γίνεται μια απλή και εύκολη διαδικασία, αφού στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε πολύ χαμηλές τιμές.

Μέσα από έναν πλούσιο στόλο, ο πελάτης μπορεί να βρει και να μισθώσει το φορτηγό που χρειάζεται για την εξυπηρέτησή του.

Σε περίπτωση που αναζητά ένα μικρό φορτηγό van κλειστού τύπου για ευελιξία στις μεταφορές και συνάμα ευκολία στο παρκάρισμα, η i-rentavan διαθέτει προς ενοικίαση το Renault Kangoo.

To Renault Kangoo μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός επαγγελματία αλλά και ενός ιδιώτη σε ό,τι αφορά στις γρήγορες μεταφορές.

Οι διαστάσεις του το καθιστούν ευέλικτο αλλά και εύκολο στο παρκάρισμα. Ιδανικό δηλαδή για ταχυμεταφορές, εταιρείες courier αλλά και ιδιώτες που ενδεχομένως επιθυμούν να κάνουν μια ανακαίνιση ή να αγοράσουν κάποια ογκώση αντικείμενα για το σπίτι ή τον χώρο εργασίας.

Το mini van της γαλλικής εταιρείας μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι 600 kg ενώ η καρότσα του έχει ικανοποιητικές διαστάσεις : (Μ – Π – Υ): 1.70 – 1.40 – 1.12.

Το Renault Kangoo διατίθεται με πετρελαιοκινητήρα 1.500 κ.εκ ο οποίος συνοδεύεται από χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η καμπίνα του είναι διθέσια ενώ διαθέτει κλιματισμό και ραδιόφωνο.

Όποιος αναζητά την ενοικίαση φορτηγού van στη Θεσσαλονίκη για γρήγορες μεταφορές αλλά και ευκολία στο παρκάρισμα, μπορεί να μισθώσει από την i-rentavan το Renault Kangoo και να… ξεγνοιάσει!