Η i-rentavan, μία από τις καλύτερες εταιρείες στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει τις καλύτερες προτάσεις στις πλέον ιδανικές τιμές.

Ο μεγάλος στόλος ελαφρών φορτηγών όλων των τύπων που διαθέτει μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλων των ιδιωτών και επαγγελματιών.

Αν κάποιος αναζητά ενοικίαση φορτηγού van ψυγείου για τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων, i-rentavan έχει την ιδανική πρόταση.

Το Citroen Jumpy, το οποίο διαθέτει καρότσα – ψυγείο με ελεγχόμενη θερμοκρασία, μπορεί να μεταφέρει τα ευπαθή προϊόντα με ασφάλεια και χωρίς τον φόβο για τυχόν αλλοιώσεις.

Διαθέτει αρκετά μεγάλη καρότσα έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρει ικανές ποσότητες ευπαθών προϊόντων. Η ελεγχόμενη θερμοκρασία επιτρέπει τη μεταφορά οποιουδήποτε προϊόντος, αφού ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει την κατάλληλη θερμοκρασία, ανάλογα με τις ανάγκες της μεταφοράς.

Μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι 1.300 κιλά, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μεταφορές μεγάλων ποσοτήτων.

Το Citroen Jumpy αποτελεί την ιδανική επιλογή για εμπόρους κρεάτων ή λαχανικών, ιχθυοπώλες ή εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη μεταφορά φαρμάκων.

Διαθέτει κινητήρα diesel με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είναι τριθέσιο και εξοπλισμένο με κλιματισμό.

Αν ψάχνετε για ενοικίαση φορτηγού ψυγείου στη Θεσσαλονίκη, επιλέξτε την i-rentavan, μισθώστε το Citroen Jumpy και κάντε τις μεταφορές των ευπαθών προϊόντων οικονομικά και με ασφάλεια.