Στην i-rentavan, η οποία δραστηριοποιείται στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να βρείτε την ιδανική λύση για τις μεταφορές σας.

Μέσα από τον μεγάλο στόλο καινούργιων ελαφρών φορτηγών της i-rentavan, μπορείτε να μισθώσετε το φορτηγό van που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας.

Εάν αναζητείτε ένα φορτηγό van μεσαίας κατηγορίας, η i-rentavan έχει μία πολύ καλή πρόταση: Το Fiat Scudo.

Εξοπλισμένο με κινητήρα diesel 1.600 κ.εκ. και με καρότσα ικανοποιητικών διαστάσεων (Μ – Π – Υ): 2.25 – 1.50 – 1.40, το ιταλικό van μπορεί να γίνει ο πιστός και πολύτιμος συνεργάτης σας.

Ικανό να μεταφέρει μέχρι και 850 κιλά φορτίου, το Fiat Scudo είναι ικανό να μεταφέρει ογκώδη και βαριά αντικείμενα.

Μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε εταιρείες courier, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες εμπορίας ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και σε ιδιώτες που θέλουν να εξοπλίσουν με έπιπλα ή συσκευές το γραφείο τους ή να κάνουν μετακόμιση.

Το Fiat Scudo διατίθεται σε τριθέσια έκδοση, ενώ και η καρότσα του διαθέτει τρεις θύρες. Είναι εφοδιασμένο με κλιματισμό και ραδιόφωνο.

Επιλέγοντας την i-rentavan για ενοικίαση φορτηγού van στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να ενοικιάσετε άμεσα το Fiat Scudo και να κάνετε με άνεση τις μεταφορές σας.