Η i-rentavan, η οποία είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα ελαφρά φορτηγά προς ενοικίαση.

Ο στόλος της αποτελείται από καινούργια φορτηγά van, τα οποία ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από εξειδικευμένους τεχνικούς, προκειμένου οι μεταφορές σας να γίνονται με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, η i-rentavan διαθέτει την κατάλληλη πρόταση έτσι ώστε η εξυπηρέτησή της να είναι η καλύτερη δυνατή και στην πλέον συμφέρουσα τιμή.

Σε περίπτωση λοιπόν που ψάχνετε για ενοικίαση ενός μεγάλου φορτηγού van κλειστού τύπου, η i-rentavan έχει για εσάς το ιδανικό όχημα.

Το van αυτό είναι το Ford Transit T300, το οποίο λόγω των διαστάσεών του και του μεγάλου κινητήρα με τον οποίο είναι εξοπλισμένο, μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό συνεργάτη για… «μεγάλες» μεταφορές.

Η καρότσα του είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει μέχρι και… ολόκληρο νοικοκυριό ή μια ολόκληρη παραγγελία μιας επιχείρησης.

Οι διαστάσεις της καρότσας (Μ: 3,25 – Π1,70 – Υ: 1,75) και το γεγονός πως το T300 μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι και 1.000 κιλά, το καθιστούν ένα δυνατό παίκτη στις μεταφορές τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες.

Το Ford Transit Τ300 μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή για μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες που εμπορεύονται ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές, ανταλλακτικά ή ακόμη και έπιπλα, οικοδομικά υλικά ή ογκώδη αντικείμενα.

Επίσης είναι ιδανικό για τη μεταφορά οικοδομικών εργαλείων ή εξοπλισμού για τη συντήρηση κτηρίων, σιδηροδρομικών γραμμών, υδραυλικών ή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Αν είστε ιδιώτης, τότε η μετακόμιση ή η ανακαίνιση του σπιτιού γίνεται πιο εύκολη αφού με το Τ300 μπορείτε να μεταφέρετε τα πάντα.

Το Ford Transit T300 είναι εφοδιασμένο με κινητήρα diesel 2.200 κ.εκ. έτσι ώστε να διαθέτει την απαιτούμενη ροπή για τις μεταφορές. Είναι τριθέσιο και εξοπλισμένο με κλιματισμό ενώ η καρότσα του διαθέτει τρεις πόρτες.

Εάν ψάχνετε για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη το οποίο να διαθέτει μεγάλη κλειστή καρότσα, η ενοικίαση του Ford Transit T300 από την i-rentavan αποτελεί μονόδρομο για να κάνετε άνετα τις μεταφορές σας.