Η i-rentavan, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει ιδανικές λύσεις για όλες τις μεταφορές και σε άκρως οικονομικές τιμές.

Με έναν στόλο καινούργιων ελαφρών φορτηγών όλων των τύπων, υπόσχεται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Μεταξύ των φορτηγών van που διαθέτει για ενοικίαση η i-rentavan, είναι και το Fiat Fiorino.

Το Fiat Fiorino, εντάσσεται στην κατηγορία των μικρών van. Διαθέτει κλειστή καρότσα και αποτελεί ιδανική επιλογή για μεταφορές, ιδίως εντός πόλης.

Οι διαστάσεις του το καθιστούν ένα εύκολο όχημα στο παρκάρισμα και ευέλικτο σε δρόμους με κίνηση.

Παρά το ότι είναι μικρό van, μπορεί να μεταφέρει φορτίο έως 610 κιλά, ενώ η καρότσα του είναι αρκετά ευρύχωρη για να χωρέσει και μεγάλα αντικείμενα. Το γεγονός πως η καρότσα είναι κλειστή εγγυάται την προστασία των αντικειμένων από κακές καιρικές συνθήκες.

Το ιταλικό φορτηγό van αποτελεί μία ιδανική πρόταση για μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες με ανταλλακτικά, υδραυλικούς ή ηλεκτρολόγους αλλά και ιδιώτες που ενδεχομένως θέλουν να κάνουν αγορές και χρειάζονται χώρους για τη μεταφορά.

Η i-rentavan διαθέτει για ενοικίαση το Fiat Fiorino με πετρελαιοκινητήρα και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η καμπίνα του είναι διθέσια και διαθέτει κλιματισμό.

Επιλέγοντας την i-rentavan για ενοικίαση φορτηγού van στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να μισθώσετε το Fiat Fiorino άμεσα και να κάνετε τις μεταφορές σας με ασφάλεια και ευελιξία.