Η i-rentavan, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ενοικίαση φορτηγού van στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μίσθωση επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Διαθέτει μεγάλο στόλο καινούριων ελαφρών φορτηγών όλων των τύπων, προκειμένου να καλύπτει όλες τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών στις πλέον χαμηλές τιμές.

Για όσους επιθυμούν την ενοικίαση ενός φορτηγού van με κλειστή καρότσα, η i-rentavan διαθέτει την ιδανική πρόταση.

Το Ford Custom, το οποίο μπορεί να μεταφέρει ικανές ποσότητες αντικειμένων με ασφάλεια και προστασία από κακές καιρικές συνθήκες.

Η καρότσα διαθέτει άκρως ικανοποιητικές διαστάσεις (Μ: 2.40 – Π: 1.70 – Υ: 1.40). Οι διαστάσεις αυτές σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Custom μπορεί να μεταφέρει 850 kg ωφέλιμο φορτίο, το καθιστούν ιδανική επιλογή στην κατηγορία των «μεσαίων» φορτηγών van.

Το Ford Custom είναι εφοδιασμένο με κινητήρα diesel 2.200 κ. εκ. ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Διαθέτει τριθέσια καμπίνα και κλιματισμό.

Όσοι επιθυμούν την ενοικίαση φορτηγού van στη Θεσσαλονίκη για τις μεταφορές τους, αλλά δεν θέλουν να οδηγήσουν van τύπου L2H2, μπορούν να απευθυνθούν στην i-rentavan για τη μίσθωση του Ford Custom.