Για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη,  η i-rentavan αποτελεί την ιδανική επιλογή αφού προσφέρει τις καλύτερες λύσεις σε άκρως προσιτές τιμές.

Η i-rentavan διαθέτει πλούσιο στόλο καινούριων φορτηγών van, τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση αφού υποβάλλονται σε τεχνικούς ελέγχους ανά τακτά χρονικά διαστήματα

Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για την ενοικίαση φορτηγού van με καρότσα, η i-rentavan έχει την ιδανική λύση, αφού διαθέτει άμεσα προς ενοικίαση το Citroen Jumper.

Το γαλλικό van διαθέτει μεγάλη καρότσα (Μ:3,80μ Π:2,00μ) και μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι και 1.200 κιλά. Τα στοιχεία αυτά καθιστούν το Jumper πολύτιμο συνεργάτη στις μεταφορές.

Μπορεί να μεταφέρει από έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές μέχρι και ογκώδη αντικείμενα ή οικοδομικά υλικά. Άλλωστε γι’ αυτό το προτιμούν ιδιώτες για τις μετακομίσεις τους αλλά και όσοι δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ηλεκτρικών συσκευών, στις μεταφορές αλλά και σε οικοδομικές εργασίες.

Το Citroen Jumper είναι πετρελαιοκίνητο και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η καμπίνα του χωράει τρία άτομα ενώ είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό.

Επιλέγοντας την i-rentavan για ενοικίαση φορτηγού van με καρότσα στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να νοικιάσετε άμεσα το Citroen Jumper και να κάνετε τις μεταφορές σας ξέγνοιαστα.