Η i-rentavan, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη μίσθωση επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα ελαφρών φορτηγών όλων των τύπων προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ιδιωτών και των επαγγελματιών.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να μεταφέρει ευπαθή αντικείμενα και χρειάζεται φορτηγό ψυγείο, μπορεί να απευθυνθεί στην i-rentavan για την ενοικίαση του Citroen Berlingo.

Το Citroen Berlingo, ένα φορτηγό ψυγείο με ελεγχόμενη θερμοκρασία για μεταφορά ευπαθών προϊόντων. Η ελεγχόμενη θερμοκρασία δίνει τη δυνατότητα για μεταφορά όλων σχεδόν των ευπαθών προϊόντων, αφού ο οδηγός σε κάθε περίπτωση μπορεί να ρυθμίσει την κατάλληλη για τα προϊόντα θερμοκρασία.

Λόγω των διαστάσεών του, είναι ευέλικτο για μεταφορές εντός πόλης αλλά και πιο εύκολο στο παρκάρισμα, αφού καταλαμβάνει τον χώρο ενός επιβατικού ΙΧ!

Το φορτηγό ψυγείο της γαλλικής εταιρείας μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι 600 kg. Η καρότσα του έχει διαστάσεις : (Μ – Π – Υ): 1.70 – 1.40 – 1.12. οι οποίες το κάνουν ικανό να μεταφέρει ικανοποιητικές ποσότητες αντικειμένων.

Το Citroen Berlingo – ψυγείο μπορεί να λύσει τα χέρια ενός ζαχαροπλάστη, ενός ιχθυοπώλη ή ακόμη και μιας εταιρείας μεταφοράς φαρμακευτικών ειδών!

Το επαγγελματικό van της γαλλικής εταιρείας είναι εξοπλισμένο με πετρελαιοκινητήρα 1.500 κ.εκ.. Αποδίδει 100 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η έκδοση του Berlingo που διαθέτει η i-rentavan είναι διθέσια και διαθέτει κλιματισμό και ραδιόφωνο

Για όποιον λοιπόν επιθυμεί την ενοικίαση φορτηγού ψυγείου στη Θεσσαλονίκη για μεταφορές ευπαθών προϊόντων, η i-rentavan διαθέτει άμεσα προς ενοικίαση το Citroen Berlino.