Στην i-rentavan, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, ο πελάτης μπορεί να βρει το επαγγελματικό αυτοκίνητο ή mini van που εξυπηρετεί τις ανάγκες του.

Ο στόλος της εταιρείας διαθέτει μεγάλη ποικιλία με ελαφρά φορτηγά όλων των τύπων αλλά και mini van 7θεσια ή 9θεσια προς ενοικίαση.

Η i-rentavan διαθέτει την ιδανική πρόταση για όποιον ενδιαφέρεται να νοικιάσει ένα mini van 9θεσιο.

Η πρόταση αυτή ακούει στο όνομα Opel Vivaro. Το γερμανικό mini van διαθέτει αρκετούς χώρους για τη μεταφορά 9 ατόμων (μαζί με τον οδηγό) αλλά και των αποσκευών τους.

Αποτελεί την κατάλληλη λύση για εταιρείες που αναζητούν όχημα για τη μεταφορά του προσωπικού τους, ή για τη μεταφορά καλεσμένων σε συνέδρια και εκδηλώσεις.

Παράλληλα, μπορεί να καλύψει με επάρκεια της ανάγκες μιας πολύτεκνης οικογένειας ή μιας μεγάλης παρέας που επιθυμούν να κάνουν μια μικρή απόδραση στον αγαπημένο τους προορισμό.

Το μεγάλο άνοιγμα των θυρών τους επιτρέπουν την άνετη και απρόσκοπτη επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών. Οι χώροι του στο εσωτερικό προσφέρουν την απαιτούμενη άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το συγκεκριμένο mini-van 9θεσιο διατίθεται με πετρελαιοκινητήρα και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Διαθέτει κλιματισμό και κονσόλα που υποστηρίζει τη σύνδεση με έξυπνες συσκευές.

Για όποιον αναζητά την ενοικίαση mini van 9θεσιο στη Θεσσαλονίκη, η i-rentavan διαθέτει άμεσα προς μίσθωση το Opel Vivaro, για άνετες μετακινήσεις προσωπικού, οικογενειών ή φίλων.