Ενοικίαση φορτηγού Fiat Ducato στη Θεσσαλονίκη από την i-rentavan

Για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, η i-rentavan αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ιδιώτες ή επαγγελματίες, αφού διαθέτει οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις.

Διαθέτει έναν πλούσιο και αξιόπιστο στόλο φορτηγών van με καινούρια οχήματα τα οποία είναι άριστα συντηρημένα αφού υποβάλλονται συχνά σε τεχνικούς ελέγχους.

Στην i-rentavan, ο πελάτης μπορεί να βρει και να μισθώσει το φορτηγό που επιθυμεί στις καλύτερες τιμές της αγοράς και να κάνει τις μεταφορές του οικονομικά και αξιόπιστα.

Αν λοιπόν ψάχνετε για ενοικίαση φορτηγού van με κλειστή καρότσα, επιλέξτε την i-rentavan και νοικιάστε το Fiat Ducato.

Το Fiat Ducato αποτελεί μια ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες αντικειμένων χωρίς να ανησυχούν για τις καιρικές συνθήκες, αφού η κλειστή καρότσα εγγυάται την προστασία τους.

Παράλληλα, διαθέτει μεγάλη καρότσα (Μ: 3.00 – Π: 1.80 – Υ: 1.90) ικανή να χωρέσει σχεδόν… τα πάντα! Η ικανότητα του Fiat Ducato να μεταφέρει φορτίο μέχρι και ενός τόνου εγγυάται πως οι μεταφορές σας θα  γίνουν άνετα και χωρίς δυσκολίες.

Το ιταλικό φορτηγό van αποτελεί μια ιδανική επιλογή για μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες εμπορίας ανταλλακτικών, επίπλων, ηλεκτρονικών ή ηλεκτρικών συσκευών. Η κλειστή του καρότσα δε, το κάνει άξιο συνεργάτη για όσους εμπορεύονται προϊόντα μαναβικής.

Αν πάλι είστε ιδιώτης, το Fiat Ducato εγγυάται πως θα κάνετε τη μετακόμιση ή τα ψώνια σας χωρίς άγχος για το πού θα χωρέσουν αυτά που θέλετε να μεταφέρετε.

Το Fiat Ducato είναι εξοπλισμένο με κινητήρα diesel 2.000 κ.εκ. και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι τριθέσιο, διαθέτει κλιματισμό ενώ η καρότσα του έχει τρεις πόρτες, έτσι ώστε η φορτοεκφόρτωση να γίνεται πιο εύκολα.

Για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη επιλέξτε την i-rentavan, νοικιάστε το Fiat Ducato και κάντε τις μεταφορές σας οικονομικά και άνετα.