Ενοικίαση φορτηγού Ford Custom από την i-rentavan στη Θεσσαλονίκη

Για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, η i-rentavan είναι η καλύτερη επιλογή αφού διαθέτει αξιόπιστες λύσεις σε άκρως συμφέρουσες οικονομικές τιμές.

Διαθέτοντας έναν σύγχρονο στόλο με καινούργια φορτηγά van, η i-rentavan εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σημειώνεται πως όλα τα φορτηγά van της i-rentavan υποβάλλονται σε συχνούς τεχνικούς ελέγχους ενώ απολυμαίνονται σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές για την αποφυγή του κορωνοϊού.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για ενοικίαση μεγάλου φορτηγού van με κλειστή καρότσα, η i-rentavan προσφέρει μία άκρως ιδανική λύση.

Το Ford Custom L2H2 είναι ένα φορτηγό van το οποίο μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος συνεργάτης στις ανάγκες για τις μεταφορές τόσο ενός επαγγελματία όσο και ενός ιδιώτη.

Η μεγάλη του καρότσα (Μ: 2.92 – Π: 1.77 – Υ: 1.78) και το γεγονός ότι μπορεί να μεταφέρει φορτίο ενός τόνου, καθιστούν το Custom ένα αξιόλογο van για κάθε είδους μεταφορές.

Το Ford Custom μπορεί να αποτελέσει τον κατάλληλο συνεργάτη για μεταφορικές εταιρείες, οικοδομικές εργασίες, ελαιοχρωματισμούς, ή εμπόριο συσκευών και ανταλλακτικών.

Το συγκεκριμένο φορτηγό van διαθέτει πετρελαιοκινητήρα 2.000 κ.εκ. με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι τριθέσιο, διαθέτει κλιματισμό ενώ η καρότσα του έχει τρεις θύρες, ώστε η φορτοεκφόρτωση να γίνεται με άνεση.

Για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη, επιλέξτε την i-rentavan και νοικιάστε άμεσα το Ford Custom για να κάνετε άνετα και οικονομικά τις μεταφορές σας.