Ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη: Ford Transit από την i-rentavan

Στην i-rentavan, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ενοικίαση φορτηγού van στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να βρείτε το επαγγελματικό όχημα που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

Διαθέτοντας έναν μεγάλο στόλο καινούργιων φορτηγών van, τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση αφού υποβάλλονται συνεχώς σε τεχνικούς ελέγχους, η i-rentavan εξυπηρετεί τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών στις μεταφορές.

Αν ψάχνετε ένα μεσαίο φορτηγό van για μεταφορές ογκωδών αντικειμένων χωρίς να ανησυχείτε για τις καιρικές συνθήκες, η i-rentavan έχει την ιδανική λύση.

Το Ford Transit, είναι κατάλληλο για μεταφορά μεγάλων ή ογκωδών αντικειμένων. Η κλειστή του καρότσα εγγυάται την προστασία τους από τη βροχή ή τους ισχυρούς ανέμους.

Διαθέτει αρκετά μεγάλη καρότσα (Μ: 2.45 – Π: 1.70 – Υ: 1.45) και μπορεί να μεταφέρει φορτίο έως 850 κιλά.

Τα στοιχεία αυτά το καθιστούν έναν άξιο συνεργάτη σε μεταφορές βαρέων ή ογκωδών αντικειμένων.

Το Ford Transit άλλωστε είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε εταιρείες μεταφορών ή μετακομίσεων, σε εργολάβους οικοδομών, σε εταιρείες που εμπορεύονται ρούχα ή ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη.

Διαθέτει κινητήρα diesel 2300 κ.εκ. ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι τριθέσιο και διαθέτει κλιματισμό και ραδιόφωνο.

Αν ψάχνετε την ενοικίαση φορτηγού van στη Θεσσαλονίκη για μεταφορά μεγάλων αντικειμένων, επιλέξτε την i-rentavan και μισθώστε άμεσα το Ford Transit.